Dit Ben Ik Groep

Een Ervaringsgerichte cursus voor volwassenen (18 +) die zich krachtiger willen voelen, meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen, assertiever willen worden en willen leren zichzelf met meer gemak aan anderen te laten zien.

We beginnen met oefeningen om los te komen en elkaar beter te leren kennen. Stap voor stap worden de oefeningen opgebouwd en krijg je meer vertrouwen in elkaar als groep en met de verschillende werkvormen. In de groep ligt het accent op actief bezig zijn, doen en ervaren. We praten waar nodig is. We gebruiken verschillende ervaringsgerichte werkvormen zoals:

  • Spel- en improvisatie oefeningen
  • Schrijfopdrachten
  • Rollenspel
  • We maken scenes
  • Beeldende werkvormen


Theater- en andere expressieve werkvormen worden al jaren gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling. Ervaringsgerichte werkvormen maken dat je op een constructieve wijze aan het werk kan gaan met dingen die moeilijk zijn en kunt experimenteren met nieuwe rollen en gedrag. In plaats van weg te zakken in praten over het probleem en vermijding.

Wil jij jouw zelfvertrouwen vergroten en hierin uitgedaagd worden op een speelse manier? Dan is deze cursus voor jou!

Praktische informatie:

De groep bestaat uit 10 bijeenkomsten van ieder 90 minuten per keer. Bij voldoende aanmeldingen start er in het voorjaar weer een nieuwe groep. 

 

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Dan kun je contact opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak. Dit kan via het online contactformulier