Vaktherapie Drama

Ben jij moe van het praten over je problemen en wil jij een therapie proberen waarin je zelf actief aan de slag gaat? Dan ben jij bij mij aan het goede adres! In de therapie staat het doen en ervaren centraal.

In de therapie werken we me ervaringsgerichte werkvormen. Hierdoor doe je nieuwe ervaringen op. Ze bieden je de gelegenheid om op een afstand naar je eigen situatie en ervaringen te kijken. Deze ervaringen bieden houvast en ondersteuning om in het dagelijkse leven veranderingen aan te brengen. Omgekeerd kunnen aspecten van het leven een plek krijgen in je werk.

Vaktherapie Drama richt zich op het bereiken van veranderingen in het denken, voelen en handelen waardoor klachten kunnen verdwijnen of verminderen. Of je kunt leren om anders met je klachten om te gaan.

In de behandeling werken we met werkvormen zoals rollenspel en improvisatie, teksten en verhalen, creatief schrijven, beeldende werkvormen maar ook narrarieve therapie en narratieve Sandplay. 

 

 

 

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak


Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Dan kun je contact opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak. Dit kan via het online contactformulier