Over therapeute Hanne Ihlen

 

Hanne portret 2016 - klein (200 x 300)

Opleiding en Ervaring:

In 1998 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Hierna heb ik 9 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de jeugd- en gezondheidszorg met diverse doelgroepen en in verschillende functies. Als maatschappelijk werkster, gezinsvoogd en therapeute heb ik ervaring opgedaan in het werken met uiteenlopende problematiek waaronder angst en depressie, ADHD, ADD, autisme, hooggevoeligheid, persoonlijkheidsproblematiek, DIS, hoogbegaafdheid, eetstoornissen en lichamelijk en seksueel misbruik. In 2005 behaalde ik mijn bachelor en master diploma in dramatherapie aan de universiteit in London.

Mijn eigen praktijk:

Sinds ruim 9 jaar werk ik in mijn eigen praktijk in Breda. Het werken met mensen en drama/ creatieve middelen vind ik een prachtige combinatie en doe ik met veel passie. In de therapie werken we met ervaringsgerichte werkvormen waarbij het doen en ervaren centraal staan. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en jouw gevoelswereld. In de therapie begeleid en ondersteun ik jou graag zodat je meer inzicht krijgt in je eigen gedrag, wensen, patronen, kwaliteiten, valkuilen, emoties, lichaam en lichaamssignalen.

Als je meer wilt weten over vaktherapie drama en de manier waarop ik werk kun je mijn artikel Werken met Verhalen in Dramatherapie lezen. Dit artikel is gepubliceerd in het tijdschrift voor vaktherapie van de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB). 2016/3 Jaargang 12.

Hoe men mij ziet:

Ik hoor vaak terug van cliënten dat ik doelgericht en praktisch werk, dat ik een veilige en prettige sfeer weet te creëren en dat ik een vertrouwen uitstraal in hun eigen kunnen. Geduldig, professioneel, enthousiasme, ervaren, goed kunnen luisteren, creativiteit, respect en rust uitstralen zijn ook kwaliteiten die cliënten aan mij teruggeven.

Wil je nog meer weten?

Je kunt me natuurlijk altijd bereiken als je graag iets meer wilt weten over mezelf, mijn werkwijze of over de hulp die ik bied. Je kunt me telefonisch bereiken op telefoonnummer 06- 20 48 58 49 of mij een berichtje sturen via het contactformulier.

 

Warme groet,
 
Hanne