De Verhalenwevers: Ontdek Je Verhaal in Portugal! 🌟

                                               

Stap uit je comfortzone en omarm een week vol creativiteit, zelfexpressie en persoonlijke groei tijdens "De Verhalenwevers". Deze unieke ervaring, gehouden in de prachtige omgeving in Centraal Portugal, nodigt je uit om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking door middel van narratief theater.

Duik diep in je eigen verhaal en onthul nieuwe lagen van zelfbewustzijn.
Samenwerking en Performance: Werk samen met gelijkgestemden om een betoverende voorstelling te creëren.

 

Wanneer?

Van 10 tot 15 juni 2024

Begeleiders van je Reis:

Hanne Ihlen heeft ruim 14 jaar ervaring als dramatherapeut in haar eigen praktijk in Bavel, hiervoor is zij ruim 10 jaar werkzaam geweest als sociaal werker met diverse doelgroepen. Zij is tevens opgeleid als psychodramatherapeut, schematherapeut en supervisor, in haar werk combineert ze veel werkvormen uit beeldende- en narratieve therapie.

Lieke Gerrits heeft ruim 10 jaar ervaring als dramatherapeut. Ze heeft gewerkt met veel verschillende soorten doelgroepen, zowel met volwassenen als kinderen. Ook zij heeft een eigen praktijk en richt zich al jaren op vergroten van zelfbeeld. Ze heeft kennis van verschillende werktechnieken en maakt graag gebruik van psychodrama en werken met verhalen. Zij woont met veel plezier in Portugal en kent de omgeving waar de week gehouden wordt goed.

Inclusief:

 • Vervoer vanaf Porto
 • 1 week lang begeleiding en programma van Hanne en Lieke.
 • Extra activiteiten zoals een wandeling, yoga
 • Locatie: Verblijf 1 week in een wonderschone omgeving omringd door natuur en verblijf in mooie oud Portugees landhuis direct aan de rivier
 • Maaltijden: Geniet van 3 maal gezonde en smaakvolle maaltijden per dag, omringd door de prachtige Portugese natuur.
 • Online Kennismaking en Na- begeleiding:
 • Maak vooraf kennis met je mede-verhalenwevers en geniet na afloop van een online bijeenkomst voor verdere begeleiding.
 • Performance in Nederland:
 • Presenteer jouw betoverende verhaal op zaterdag 22 juni in Nederland, een ervaring die je deelt met vrienden en familie.

Investering in Jezelf:

De prijs van €1780 is inclusief alle bovengenoemde voorzieningen en begeleiding. Een investering in je persoonlijke groei en creativiteit.
Vroeg boekkorting: Boek voor 15 januari 2023 en krijg maar liefst 100 euro vroeg boekkorting. Dus €1680

 

Doelstelling:

 • Ruimte durven nemen en Groei:
 • Deze week is ontworpen om je uit te dagen ruimte in te nemen, zowel op het podium als in je leven. Leer groeien door gebruik te maken van je ervaringen en handel in het hier en nu. Ontdek de kracht van jouw verhaal.

Meer Informatie of Aanmelden?

Stuur een e-mail naar "deverhalenwevers@gmail.com" voor meer info + programma + foto’s locatie. of laat van je horen info@hanneihlen.nl

 

Grijp deze kans om je verhaal te verkennen en voor te bereiden op een onvergetelijke performance en persoonlijke groei. 🌟