Hoe ziet de therapie bij de praktijk van Hanne Ihlen eruit?

Nadat jij de eerste stap hebt gezet om hulp te zoeken en contact met mij hebt opgenomen via email, telefoon of het contactformulier van deze website plannen we een kennismaking- en/ of intakegesprek in.

 

In het intakegesprek maken we kennis met elkaar. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, we nemen belangrijke gegevens door en we bespreken je hulpvraag. Als het klikt tussen ons en als de therapie aansluit bij jouw verwachtingen kunnen er verdere afspraken ingepland worden. Het is ook mogelijk om eerst met een proefsessie te beginnen zodat je zelf kunt ervaren of de  therapie bij jou past of niet.

Tijdens het behandeltraject evalueren we regelmatig met elkaar om te zien of de behandeling, werkwijze en de behandeldoelen nog aansluiten bij jouw hulpvraag. Na vier of vijf behandelafspraken krijg je een behandelplan waarin jouw hulpvraag, behandeldoelen en de gekozen werkvormen in beschreven staan. Je bent natuurlijk vrij om hierin wijzigingen in aan te brengen. Belangrijk om te weten is dat over de inhoud van de therapie of begeleiding  niets naar anderen gaat zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. De totale duur van de therapie  is afhankelijk van jouw hulpvraag. Een traject kan kortdurend zijn en bijvoorbeeld uit 10 sessies bestaan maar het traject kan ook één tot meerdere jaren duren. 

 

Wat mensen zeggen: 'Ik heb in Hanne een therapeute gevonden die mij het gevoel gaf mezelf te mogen en kunnen zijn, ik werd begrepen. Ik heb tools gekregen die mij bewust hebben gemaakt van mijn eigen waarde, hiermee kan ik een leven lang vooruit. De humor en scherpe blik van Hanne hielpen mij door mijn zoektocht. Daarvoor ben ik haar erg dankbaar!'. Oud cliënt. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.