Stichting 1 nP

Als medebehandelaar ben ik aangesloten bij Stichting 1nP waardoor volledige vergoeding vanuit de Basis GGZ en Specialistische GGZ mogelijk is. Je hebt hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig. Je betaald daarbij wel het wettelijk verplichte eigen risico.

 

Stichting 1nP is een landelijk netwerk van 600 zorg professionals in de geestelijke gezondheidszorg. 1nP werkt als instelling met lokale multidisciplinaire teams verspreid over heel Nederland. Binnen Stichting 1 nP werk ik samen met een regiebehandelaar die de behandeling overziet. Je kunt je aanmelden voor behandeling via de website van Stichting 1nP.

Stichting 1 Np heeft aparte afspraken met verzekeringsmaatschappij CZ gemaakt, hierdoor kan ik cliënten verzekerd bij CZ alleen via 1 Np behandelen en niet in eigen praktijk. 

 

Wat mensen zeggen: "De therapie zorgde ervoor, dat ik in uitgespeelde situaties, kon voelen wat er op dat moment bij mij gebeurde. Ik ontdekte in de praktijk, wat mijn manier van reageren en overleven was en hoe mijn angst eruit zag. Nadat de diepste angel er bij Hanne uit is gehaald, konden er ook andere angsten naar buiten komen. Bij Hanne ben je op een goede plek om jouw eigen stukje onder ogen te zien, en de dingen te onderzoeken die bij jou passen". Harriet. 

 

Wil je meer weten over hoe je je kan aanmelden bij 1nP of hoe de samenwerking met 1nP binnen de behandeling werkt? Neem contact met mij op! Je kunt me bellen of stuur mij een email.