Vergoeding aanvullende verzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden Vaktherapie gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket. Voor een overzicht van verzekeraars die Vaktherapie vergoeden in 2022  kunt u kijken op ZorgWijzer.nl. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer zelf bij de verzekering of je recht hebt op (gedeeltelijke) vergoeding. Vaktherapie valt onder alternatieve therapie, Vaktherapie behandelingen vallen niet onder het verplichte eigen risico. 

 

Het is belangrijk om te weten dat ik als therapeute ben aangesloten bij de beroepsvereniging FVB. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Vergoeding door de zorgverzekeraar betekent dat er een vorm van registratie plaatsvindt over de behandeling. Als je niet wilt dat jouw klachten zijn geregistreerd bij je zorgverzekeraar dan betaal je zelf de kosten van de behandeling. 

Belangrijk: De aanvullende verzekering van VGZ en CZ vergoeden de kosten van mijn praktijk niet.

 

Wat mensen zeggen: 'Hanne nam al mijn problemen en vragen serieus, waardoor ik mezelf ook serieus voelde. ik ervoer dat er met mij werd gepraat in plaats van voor of over mij. Ik had het idee dat ik werkelijk altijd bij haar terecht kon. Ik zou haar nooit lastig vallen, of met 'onzin problemen' komen.  Ze nam de tijd en keek met mij in mijn tempo naar datgene waar ik hulp bij nodig had. Hierdoor voelde ik mij veilig bij haar. Soms moest ik iets doen wat een beetje uit mijn comfort zone was, maar wat me uiteindelijk ontzettend heeft geholpen'.

Oud cliënt. 

 

Heb je vragen, of wil je meer weten over vergoeding via de aanvullende verzekering? Stuur mij dan een email of bel mij voor meer informatie