Stichting 1 nP

Mijn praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP.

 

Stichting 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten.

Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw huisarts dan wordt uw behandeling bij 1nP vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij wordt wel uw eigen risico aangesproken.

 

Wat mensen zeggen: 'De therapie zorgde ervoor, dat ik in uitgespeelde situaties, kon voelen wat er op dat moment bij mij gebeurde. Ik ontdekte in de praktijk, wat mijn manier van reageren en overleven was en hoe mijn angst eruit zag. Nadat de diepste angel er bij Hanne uit is gehaald, konden er ook andere angsten naar buiten komen. Bij Hanne ben je op een goede plek om jouw eigen stukje onder ogen te zien, en de dingen te onderzoeken die bij jou passen'. Harriet. 

 

Wil je meer weten over hoe je je kan aanmelden bij 1nP of hoe de samenwerking met 1nP binnen de behandeling werkt? Neem contact met mij op! Je kunt me bellen of stuur mij een email.